lut vermeulen stressreductie lut home praktisch stress
Als ervaringsdeskundige in stressproblematiek ben ik op zoek gegaan naar oplossingen. Dit was het begin van een boeiende weg naar innerlijke rust en verdieping.

Ik verkende verschillende domeinen en voelde wat voor mij werkte en wat niet. Ik leerde relaxatie, onderzocht de invloed van voeding en ten slotte ook die van het denken op mijn welbevinden.

Op deze weg volgde ik diverse opleidingen: herborist, bachbloesems, psycho-energetica, gezondheidscoach en klankheling.

Ik ging ook op ontdekking naar andere culturen, volgde cursussen gebaseerd op de sjamanistische visie, Indiaanse kennis, meditatie-technieken vanuit verschillende strekkingen, de invloed van trilling, muziek, stemgebruik,

Vanuit deze expertise begeleid ik mensen die op zoek zijn. Op zoek naar verandering, op zoek naar de rust vanbinnen die ons heelheid laat ervaren.

Naast begeleiding van personen en groepen doceer ik ook coachingvaardigheden, energetische stromingen, lichaamswerk en deontologie in het kader van de opleiding gezondheidscoach bij Syntra-West en Syntra Midden Vlaanderen. Tevens geef ik workshops "Activeren van het lichaamsbewustzijn" in het kader van preventie van stressgerelateerde aandoeningen voor SBM.


Brugge – 0499 180515 – vermeulen.lut@gmail.com